Om Straagaarden – About Straagaarden:

Straagaarden er en drøm om at skabe et sted, som kan inspirere folk til at lære, reflektere og handle på en ny måde, som tjener en helhed og skaber en bæredygtig fremtid for os alle.

Vi har ønsket at tage vores egen medicin og leve den forandring, vi ønsker at se i verden.
Straagaarden er et legende eksperiment, hvor der er plads til sjov og ikke tage tingene så højtideligt.

Vi lærer sammen, mens vi går vejen – We create regenerative capacity
Vi opbygger entreprenørskab, når vi mødes –  We listen for change
Vi improviserer sammen, når vi er faret vildt – We respond to disruption

”Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed it is the only thing that ever has.”

Margaret Mead
 

Straagaarden – 5 Living principles

Vi skaber sammen ved at give og modtage – We co-create by giving and receiving
Vi lever på og af den samme planet – We share the same Earth
Vi har derfor det samme overordnede mål om at leve i enhed – We therefore share the same common interest to live in unity
Vi ved, at vi er en del af naturen – We understand that we are part of Nature
Vi ved, at respekt for naturen også er respekt for os selv – We know that respect for Nature also is respect for ourselves

Protektor af Straagaarden – Protector of Straagaarden:

Tina Monberg

Tina har en baggrund som advokat, exam. psykoterapeut og mediator. Hun skaber nye strukturer for samarbejds- og ledelsesformer med fokus på bæredygtige  partnerskaber, holistiske organisationsformer og interessebaserede konfliktløsnings metoder via sin virksomhed mediationcenter.dk . Tinas drøm er at bruge  Straagaarden som platform og time-out sted til nytænkning og skabelsen af bæredygtige livsformer.

Erik B. Pfeiffer

Erik B. Pfeiffer har en baggrund som advokat og har igennem mange år fungeret som CEO i lægemiddelbranchen. Erik har tegnet Straagaarden som et bæredygtigt projekt, der opfylder bygningsreglement 2020, og hvor naturens byggematerialer anvendes. Erik ønsker at skabe en standard og et erfaringsgrundlag for byggeri med naturlige og bæredygtige materialer, som kan inspirere andre.

Straagaarden er en økologisk gård beliggende i naturskønne omgivelser i Gilleleje kun 45 minutters kørsel fra Københavns centrum og 7 minutters gang fra nærmeste togstop (Søborg Trinbræt). Gården er Danmarks største byggeri af halmballer.